Szolgáltatás

 

HITVALLÁSUNK


A látás, különösképpen a tiszta és éles látás boldogságot okoz, hiszen láthatjuk szeretteinket és a világ szépségét. Az Optowitnél a Te boldogságod a legfontosabb, ezért szemed és látásod egészségének megőrzésére köteleztük el magunkat.

Az Optowitnél a legmagasabb szakmai színvonalú ellátást nyújtjuk neked. Mindenkinek más és más igényei vannak az éleslátás terén is, ezért minden esetben egyénre szabott optikai megoldásokkal segítünk.

A látásvizsgálaton túl a legnagyobb és legkedveltebb márkák kínálatából válogathatsz, hogy az igényeidnek minden szempontból megfelelő szemüveg korrigálja, keretezze és védje az egyik legfontosabb érzékszervedet – a szemedet. 

Válogass webshopunkból itt, vagy térj be hozzánk, Budaörsön a Fashion Trend Centerben található üzletünkbe, hogy megtaláljuk a számodra legtökéletesebb szemüveget. De ne lepődj meg! Választékunk mellett áraink is legjobbak közé tartoznak!SZOLGÁLTATÁSAINK

A nálunk vásárolt szemüvegek mellé ingyenes látásvizsgálatot biztosítunk, mely tartalmaz egy ajándék telemedicina szolgáltatás keretében elvégzett szemfenék vizsgálatot, melynek kiértékelését a Semmelweis Klinika szemész szakorvosai végzik.

CÉGES SZŰRÉSEK A PARTNER TELEPHELYÉN AZ ORSZÁG BÁRMELY TERÜLETÉN

Az Optowit egyedülálló módon vállalkozások és intézmények számára is biztosít látásvizsgálatot, melyet igény szerint kiszállással a cég telephelyén is elvégzünk (országosan). Célunk ezzel, hogy dolgozóid számára kötelező szemvizsgálati kötelezettségeidben tehermentesítsünk és segítsük céged.

A mindenre kiterjedő látás- és egyéb szűrési vizsgálatok mellett, dolgozóid a minőségi, de kedvezőbb árkategóriájú szemüvegkeretektől kezdve egészen a legmárkásabb optikai keretekig, széles választékából válogathatnak.LÁTÁSVIZSGÁLAT

Szakképzett optometristáink a legmodernebb diagnosztikai berendezésekkel – HUVITZ és NIDEK számítógép vezérlésű eszközökkel, fundus (szemfenék) kamerával, érintésmentes szemnyomás méréssel és nagyfelbontású szaruhártya mikroszkóppal mérik fel szemed egészségét. A vizsgálatok során nemcsak a látásproblémák kerülnek diagnosztizálásra, hanem a megfelelő korrekciós lehetőségeket is bemutatjuk.

A szemvizsgálat létfontosságú az egészségi állapot szempontjából is, hiszen olyan súlyos egészségügyi problémák is kiszűrhetők vele, mint a cukorbetegség és a magasvérnyomás.


KONTAKTLENCSE VIZSGÁLAT ÉS BETANÍTÁS

A kontaktlencse a szemüveghez képest nagyobb szabadságot adhat viselőjének. A szemészeti vizsgálat részeként megvizsgáljunk a könnyfilmed, hogy szemed alkalmas-e a kontaktlencse viselésére.A látás igényétől, szükségétől és életmódtól függően ma már számos kontaktlencse közül választhatunk. A megfelelő és kényelmes darab megtalálásában szakembereink segítenek neked, mely használatára, tárolására és tisztántartására is megtanítanak.

 

SZEMNYOMÁS MÉRÉS FÁJDALOM ÉS ÉRINTÉS NÉLKÜL

A tonometriás vizsgálat során szakembereink a szemen belüli nyomást mérik meg. Míg egyes szemnyomás vizsgálatok során érzéstelenítő cseppeket használnak a szem elzsibbasztására, az érintésmentes módszerrel a vizsgálógép (tonométer) a szemre fújt enyhe levegő segítségével méri a szemben keletkező nyomást. A vizsgálat segít meghatározni a zöldhályog (glaukóma) kialakulásának kockázatát - egy olyan betegségét, amely károsítja a szem látóideget, és általában látásvesztéshez vagy akár vaksághoz vezet.

FUNDUSKAMERÁS VIZSGÁLAT


A digitális funduskamera, vagyis szemfenék-fényképező berendezés segít a látást érintő olyan szövődmények felderítésében, mint a cukorbetegség, magas vérnyomás, makuladegeneráció, szemfenéki erek kóros elváltozásai, –melyek kezeletlenül akár visszafordíthatatlan látásromláshoz, végül vaksághoz vezetnek.

A funduskamerával végzett kíméletes, gyors vizsgálatot a Semmelweis Egyetem, Szemészeti Klinikájának szakorvosai értékelik ki.

 


SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS SZEMÜVEGKERET VÁLASZTÁSHOZAz Optowitnél büszkék vagyunk arra, hogy a város legszebb és legexkluzívabb szemüvegkereteit tudjuk neked kínálni. Szemüvegeink nemcsak a látás élményét javítják, de divatos és trendi megjelenésük a viselésüket is ellenálhatatlanná teszik.

A webshopunkban megtalálható szemüvegeket, felpróbálhatod a virtuális tükör segítségével, vagy a Fashion Trend Centerben lévő optikánkba ellátogatva a valóságban is felpróbálhatod őket. Kollégáink barátságos odafigyeléssel segítenek megtalálni az egyéniségedhez illő szemüvegkeretet, melyben tökéletesen érzed magad.

SZEMÜVEGLENCSE AJÁNLÁS SZAKÉRTŐTŐL

Kollégáink magas szakértelemmel rendelkeznek, így biztosan a számodra legmegfelelőbb konstrukciót fogják ajánlani az igényeidhez mérten.

Életstílustól és életviteltől függően kapsz ajánlást a megfelelő megoldásra.

 

NAPSZEMÜVEG

A nap UV-sugarai intenzíven károsíthatják a szemet, ezért a napszemüveg felbecsülhetetlen értékű a szemed megóvása érdekében.

A napszemüvegek széles választékát kínáljuk minden arcformához és a különböző stílusokhoz igazodva. A legtöbb általunk forgalmazott napszemüveg dioptriás lencsével is kérhető. Gyere be hozzánk, segítünk neked megtalálni a tökéletes napszemüveget.

A szemüvegek átadása, igazítása, illetve kisebb javításuk díjmentes.

 

NÉZZ SZÉT WEBSHOPUNK MEGÚJULT KÍNÁLATÁBAN, vagy GYERE EL OPTIKÁNKBA és TALÁLD MEG A KEDVENC SZEMÜVEGEDET SZUPER ÁRON!

 

A szemüvegek átadása, igazítása, illetve kisebb javításuk díjmentes.